Opakovací („refresh“) kurz manuální terapie

Obsah kurzu


Opakovaní a doplnění vybraných technik manuální terapie – především poruch kloubů páteře a pánve, případně periferních kloubů i s ohledem na požadavky účastníků kurzu.  Kurz je vhodný především pro absolventy certifikovaného kurzu manuální terapie pro fyzioterapeuty.




Informace o kurzu


V kurzu budou zopakovány klíčové diagnostické a terapeutické techniky, ve kterých se nejčastěji chybuje. Nad rámec základního kurzu manuální terapie budou účastníci seznámeni a s technikami, které bývají označovány jako kloubní manipulace nebo jako nárazové. V naší nové koncepci je označujeme jako mobilizace s impulsem. Dále budou seznámeni s novým konceptem, který vychází z poznatků fyziologie a patofyziologie fasciálních tkání, které jsou zásadní i pro kloubní techniky.


  • Odborný garant: PaedDr. Jiří Vlček
  • Počet hodin: 20
  • Cena: 5000 Kč (nejsme plátci DPH)
  • Termín: termín bude stanoven po dosažení minimálního počtu přihlášených
  • Určení: Pro fyzioterapeuty i lékaře, vhodné především pro absolventy základního certifikovaného kurzu manuální terapie.
ZPĚT NA NABÍDKU KURZŮ

Přihláška do kurzu






    Dotazy

    Pro další dotazy ke kurzům nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím telefonu nebo kontaktního formuláře v sekci „Napište nám“. Případně využijte pole „Vaše zpráva“ v přihlašovacím formuláři.


    Povinná pole

    Pole označená * (hvězdičkou) jsou povinná. Musí být vyplněna.

    Zdravotnické zařízení v oborech Fyzioterapie, Rehabilitační a fyzikální medicína.

    Smluvní partner zdravotních pojišťoven.

    Kontakt

    www.rehab.cz

    +420 386 356 506
    +420 602 408 525
    recepce@rehab.cz

     

    Sledujte nás

    Připravujeme naše profily na sociálních sítích. Již brzy budete moci sledovat aktuality z našeho centra přímo na Facebooku.

    Copyright © Rehab 2021. Všechna práva vyhrazena.